Kapten Thybäck

THEODORA

www.seglaimedelhavet.se

Nästa års seglinskoncept handlar om att segla runt i den Grekiska övärlden för att uppleva värmen, solen, vattnet och allt övrigt som en semestervecka i Medelhavet kan innebära.

Därutöver erbjuder vi Dig särskilda temaveckor som bland annat kan handla om att utforska den Grekiska övärldens enorma blomsterprakt och alla de olika örter som bringar läkedom och hälsa till vår kropp.
Dessutom finns det möjlighet att kombinera segling med möjligheten att vandra över höga berg och djupa dalar, där Du äter lunch i en olivlund med vidunderlig utsikt, för att något senare klättra ner till en lagun varifrån du simmar ut till vår båt där du får avnjuta en kvällsmat av havets läckerheter.
I den mån som Du vill utforska den spännande vegetationen under ytan, finns det möjlighet att pröva dykning under ledning av auktoriserad dykningsledare.

Om Du dessutom vill dyka ner i mer existentiella djupa vatten, finns det möjlighet att vara deltagare i en vecka där samtalet handlar om ”vår stund på jorden”, där vi resonerar utifrån min första bok ”Att leva livet levande”.
I denna underbara miljö finns det möjlighet att skräddarsy olika former av temaveckor där Du kan bo i vår båt eller i vårt hus på den extraordinära underbara ön Halki sydväst om Rhodos.
För övrigt har vi haft väldigt uppskattade målarkurser och vinprovningsdagar på vår lilla ö, här finns med andra ord alla möjligheter att förverkliga våra livsdrömmar.

Hör av Dig om Du vill bli del av en vecka i Medelhavet där Du kan förverkliga dina livsdrömmar och samtidigt få ett minne för livet, denna sommar testar vi konceptet och Du blir en del av experimentet inför nästa säsongs mer professionella fortsättning.

 

20. feb, 2021