Kapten Thybäck

THEODORA

Efter drygt tre månader i den grekiska övärlden, är det dags att på hemmaplan summera sommarens äventyr, då kan jag bara konstatera att allt varit helt fantastiskt underbart. Av alla 28 deltagare på mina seglingsveckor – drygt hälften ifrån Nordanstig – har alla utan undantag uttryckt sin glädje över alla de upplevelser som vi erfarit tillsammans.
I egenskap av Skeppare och anordnare av dessa seglingsveckor känner jag en stor tacksamhet över alla underbara människor som berikat mitt liv under dessa dagar och veckor, att alla dessa våra gemensamma upplevelser tilldrar sig på Medelhavet – gör knappast saken sämre.
Sista veckan i September tillbringade jag på vår lilla underbara ö Halki, vilket i sin tur har sin förklaring i att vi anordnat en målarkurs just denna vecka, det handlade om nio kvinnor ifrån Nordanstig – förutom två – som under ledning av Kerstin Wahlman lät sin kreativitet flöda under den klarblåa himmelen.
Detta med olika former av kurser och utbildningar på Halki är ett koncept vi tror på, till våren kommer Helena Fogelberg att ha en yogakurs på vår älskade ö, fler kurser är på gång men är ännu i sin linda.
När nu höstmörkret lägger sig är det dags att börja planera nästa säsong, hör av dig om det suger i seglingstarmen eller om du bara vill bo eller anordna en kurs i vårt paradis på jorden!
Hör av dig till Göran Thybäck,
goranthyback@gmail.com
076-7925577

2. okt, 2016