Kapten Thybäck

THEODORA

Ett riktigt gott, nytt, spännande och inspirerande år önskar jag er alla, alla er som tidigare bordat min skuta på böljan blå i Medelhavet, alla er som står på tur och alla er som av outgrundlig anledning inte tar vara på denna ”tur”.
Hursomhelst sitter jag här vid köksbordet - medan mörkret tätnar utanför husknuten - och längtar efter ljusare tider, denna längtan har fått ny näring vid årsskiftet eftersom det börjar ramla in bokningar för seglingsveckor till sommaren.
Vecka 24 börjar fyllas på, vecka 25 är fullbokad likväl som vecka 37, vecka 35 har det bokats en dubbelhytt varför minst två hytter är lediga.
Jag har en känsla av att sommarens seglingsveckor kommer att bokas relativt tidigt detta år, varför jag vill uppmuntra dig att boka i tid, om det suger i seglingstarmen.
Min önskan är nämligen att mina vänner i livet och på Facebook, ska ha förtur till minst en oförglömlig seglingsvecka till sommaren, hitintills har vänner och vänners vänner bokat seglingsveckor så att kalendern blivit full – så tror jag att det blir även sommaren 2016.
Vi hörs!

2. jan, 2016