Kapten Thybäck

THEODORA

Borta bra men hemma bäst, efter en månad med blå himmel, strålande sol, segling, bad, god o nyttig mat och härliga upplevelser, känns det ändå bra att återvända hem till vårt grönskande avlånga land.
Alldeles särskilt bra känns det med tanke på att seglingsveckorna fungerat otroligt bra och att alla mina seglande vänner verkar nöjda och belåtna.
Nu väntar en ovanligt lång hemmavistelse innan jag mönstrar på igen i slutet av augusti, de tre första veckorna i september är i princip fullbokade, i den mån som det ramlar in intresseanmälningar kan det bli aktuellt att boka båt även sista veckan i september och den första veckan i oktober.
Nytt för i år är att vi har tillgång till ett vackert stenhus på ön Chalki sydväst om Rhodos, huset är en del i vårt nya ”basläger” som i sin tur innebär att mina seglingsveckor framöver utgår ifrån denna vackra ö. (Tidigare har seglingsveckorna utgått ifrån Rhodos).
Detta innebär också en möjlighet att kombinera segling och boende på land för dem som vill pröva segling i mindre portioner, detta koncept kommer jag att informera mer om senare.
Till dess, ha en riktigt skön sommar!

Hälsningar från Skepparen

8. jul, 2015