Kapten Thybäck

THEODORA

Nu börjar pusslandet inför sommarens oförglömliga seglingsveckor i Medelhavet, veckan innan midsommar finns det två dubbelhytter lediga och veckan efter midsommar är alla hytter lediga (tre dubbelhytter lämpligt för sex personer).
Sista veckan i juni - 27 juni-04 juli - ser det ut att bli fullt men veckan efter finns det platser kvar, sedan tar jag ett break några veckor för att återvända till Grekland i slutet av augusti.
När det gäller september är det ett väldigt tryck just nu, men första veckan i september finns det två dubbelhytter lediga likväl som när det gäller sista veckan i september och första veckan i oktober.
Som det ser ut just nu lutar det åt att jag även denna säsong slipper annonsera i dagspressen, vilket jag uppskattar eftersom jag helst av allt vill ha med vänner och vänners vänner ombord, det är liksom en garanti för att det blir riktigt bra och oförglömliga seglingsveckor.
Hör av dig om det suger i seglingstarmen, hitintills är det ingen som ångrat beslutet om att följa med till denna paradisiska plats på jorden.
Hälsningar från Skepparen Göran Thybäck

11. mar, 2015