Kapten Thybäck

THEODORA

För drygt en vecka sedan återvände jag till vårt vackra avlånga land efter fem underbara seglingsveckor i Medelhavet, jag förväntade mig att i mitt kära hemland möta ett kylslaget klimat med regn och rusk, men den senaste veckan har varit helt makalös gällande värme, sol och sommarprakt.
I skrivande stund smattrar visserligen regnet mot fönsterrutan och det mullrar av åska i norr, men till veckan ska vädret stabilisera sig enligt meterologerna.
Hur det nu än blir med vädret framöver i vårt avlånga land, kommer jag att återvända till en av de solsäkraste platserna på jorden den 16 augusti, då jag inleder den andra akten beträffande mina seglingsäventyr i Medelhavet.
Sista veckan i augusti finns det en hytt ledig, första och andra veckan i september är fullbokad men möjligheten finns den tredje och fjärde veckan i september, då vattnet är uppvärmt och solen strålar ifrån en klarblå himmel.
Om du vill uppleva något utöver de vanliga formerna av semesterfirande är Du välkommen ombord någon av de två sista veckorna i september, hör gärna av dig i tid eftersom det inte brukar vara några större problem att få båten fylld!

Vi hörs!

Hälsn. fr Göran Thybäck

13. jul, 2014