Kapten Thybäck

THEODORA

Drygt två veckor kvar tills det är dags att kasta loss på böljan blå i mitt älskade Medelhav, juni är fullbokat men första och andra veckan i juli är fortfarande disponibla samt andra och tredje veckan i september.
Det känns fortfarande lika overkligt att kasta sig ut i detta äventyr, man får liksom ”nypa sig i armen” nu och då för att testa om det är dröm eller verklighet, visst kan det vara slitsamt med det yttersta ansvaret dag efter dag, vecka efter vecka, men det är en ringa kostnad i jämförelse med den oerhörda upplevelsen av att i glada vänners lag befinna sig i detta paradis på jorden.
På tal om vänner ser jag helst att det är vänner som mönstrar på, faktum är att jag hitintills endast rekryterat just vänner och vänners vänner till mina seglingsveckor, vilket i sin tur betyder att jag inte behövt lägga krut på dyra annonser i allehanda resebilagor.
Därför räknar jag med att det dyker upp ytterligare vänner till de ovan nämnda lediga veckorna, min form av annonsering utsträcker sig på sin höjd till ett upprop på facebook.
Vi hörs!

13. maj, 2014